Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitleri anmak için Türkiye Atletizm Federasyonu ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde Ulusal Birlik ve Beraberlik Koşusu yapıldı.

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitleri anmak için Türkiye Atletizm Federasyonu ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde Atatürk Olimpik Spor Kompleksi Atletizm Pisti'nde 1. Ulusal Birlik ve Beraberlik Koşusu gerçekleştirildi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm İl Temsilciliği koordinesinde sporcuların katıldığı koşu, 3 kilometrelik parkurda yapıldı. Dereceye giren atletlere madalya takdim edildi. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, anlamlı günde ter döken tüm sporcuları tebrik etti. 15 Temmuz'un bir direniş destanı olduğunu kaydeden Öztürk, "Milletimiz, 15 Temmuz 2016 gecesi milli birlik ve beraberliğimize kastetmeye çalışan hainlere karşı tek yürek, tek bilek olarak tüm dünyaya bir kez daha gücünü göstermiştir. Vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa