Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 20202021 sezonunu çifte şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş’ın kupaları Manisa’nın Salihli ilçesinde sergilendi.

        Sergen Yalçın yönetimindeki siyahbeyazlı ekip, 20202021 sezonunda Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Kazanılan çifte kupa Salihli Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyon ile ilçeye getirildi. İlçedeki bir kafede gerçekleştirilen etkinlikte taraftarlar Şampiyon Beşiktaş’ın çifte kupası ile buluşmanın heyecanını yaşarken, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Etkinlikte ayrıca şampiyonluk pastası kesildi.

        Şampiyon Beşiktaş’ın 2 kupasını Salihli’deki taraftarlarla buluşturmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadıklarını belirten Dernek Başkanı Erkan Esen, “Bizim sevdamız şampiyon Beşiktaş’ımızın geçtiğimiz sezon kazandığı çifte kupa, planlanan program dahilinde Türkiye’nin farklı noktalarında sergileniyor. Bizde dernek olarak 2 kupayı Salihli’de sergiledik. Umarın nice kazanılan kupaları sergilemeye devam ederiz. Teşekkürler büyük Beşiktaş” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa