Kaymakam Dalak ve eşinden ramazan ziyaretleri
Sarıgöl Kaymakamı Halil Dalak ve eşi Ayfer Dalak, ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelinde aile ziyaretlerinde bulundu.
Kaymakam Halil Dalak, eşi Ayfer Dalak ile birlikte ramazan ayı münasebetiyle Ayan Mahallesi’nde Kader Tatlı ve ailesini, Mimar Sinan Mahallesi’nde ise Kıbrıs Gazisi Sami Akıncı ve ailesini ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde ailelerle bir süre sohbet eden Kaymakam Dalak, ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhuna dikkat çekerek misafirperverliklerinden dolayı ailelere teşekkür etti.
Kaymakam Halil Dalak, ramazan ayı boyunca şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere vatandaşlara yönelik ev ziyaretlerinin devam edeceğini ifade etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Manisa
Nöbetçi Eczaneler