Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’yi derinden sarsan ve 50 bini aşkın vatandaşın hayatını kaybettiği 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3’üncü yıl dönümünde, Manisa’nın Salihli ilçesinde anma programı düzenlendi.
        11 ili etkileyen asrın felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlar için Salihli’de Hamidiye Camii’nde cuma namazı sonrası mevlit programı gerçekleştirildi. Camiyi dolduran vatandaşlar, deprem şehitleri için dualar ederek ellerini semaya açtı. Kur’anı Kerim tilaveti ve Mevlidi Şerif okunurken, duygu dolu anlar yaşandı.
        Anma programına Salihli Kaymakamı Ali Güldoğan da katıldı. İlçe Müftüsü Ali Çebi tarafından gerçekleştirilen Kur’anı Kerim tilaveti ve mevlidin ardından dualar edildi.
        Kaymakam Güldoğan, 6 Şubat depremlerinin ülke genelinde derin izler bıraktığını belirterek, yaşanan büyük felaketin milletin birlik ve beraberliğini bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti. Güldoğan, depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle andı, geride kalan ailelere sabır diledi.
        Program, yapılan duaların ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
        Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa