Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde uyuşturucu ticareti yapma ve sağlama suçlarından aranan ve hakkında 18 yıl, 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polis ekiplerinin çalışması sonucu Cumhuriyet Mahallesi’ndeki saklandığı bir evde kıskıvrak yakalandı.

        Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, nitelikli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürürken, firari M.B.’nin(28) Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir ikamette olduğunu tespit etti. Yapılan operasyonla yakalanan M.B., gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

        Emniyetteki işlemleri tamamlanan hükümlü, Salihli T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
        Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa