Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan YİĞEN/KULA (Manisa), (DHA)GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, memleketi Manisa'nın Kula ilçesinde esnafı ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu´nun ziyareti sırasında ilçede sergilenen Togg, ilgi gördü.

        Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için sürdürdüğü çalışmalarında, önceki gün İzmir'de başladığı programını memleketi Manisa'nın Kula ilçesinde tamamladı. Beraberindeki heyetle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan spor tesisinde geceyi geçiren Bakan Kasapoğlu, sabahın erken saatlerinde semt pazarında esnafı ziyaret etti. İlçe protokolünün de eşlik ettiği ziyaretlerde Kulalı hemşehrileriyle de bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, esnaf ve vatandaşlarla tek tek sohbet edip, istek ve sorunlarını dinledi. Pazardan alışveriş de yapan Bakan Kasapoğlu, isteyenlerle, hatıra fotoğrafı çektirip, kitap ve çeşitli hediyeler dağıttı.

        Bakan Kasapoğlu'nun ziyareti sırasında Yunus Emre ve Şehit Ömer Halisdemir Kent meydanlarında sergilenen Togg ilgi gördü. Vatandaşlar Togg´u inceleyip, fotoğraf çektirdi.

        Bakan Kasapoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesi için Kula halkından destek istedi. Kasapoğlu, öğle saatlerine kadar süren temasların ardından Alaşehir ilçesindeki programı için ilçeden ayrıldı. (DHA) DHA-Genel Türkiye-Manisa / Kula Hasan YİĞEN

        2023-05-22 14:20:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa