Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos sinem kobal yeni sevgilisi, sinem kobal ibrahim çelikkol, sinem kobal yeni sevgilisi, hülya avşar twitter, bülent inal eşi, sibel canın oğlu, yolanthe cabau fotoğrafları
        • 1

          HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ

          Engincan hesabı kilitledi

          İLGİNÇ giyim tarzıyla adından söz ettiren Sibel Can-Hakan Ural çiftinin oğlu Engincan Ural, sosyal medya hesaplarında yapılan olumsuz yorumlara isyan etti! Engincan, sosyal medya hesaplarından, önce tanımadığı takipçileri tek tek engelledi, ardından da hesaplarına kilit koydu. Tanımadığı insanlar artık onun onayı olmadan kendisini takip edemeyecek.

        • 2

          Ayvayı yedik!

          OYUNCU Emre Kınay, aralarında Bora Öztoprak, Çiçek Dilligil ve Zuhal Yalçın’ın da olduğu bir grup arkadaşıyla seçim sonrası ayvalı selfie pozu verdi. Seçimleri Kınay’ın evinde takip eden ekip, sonuçlar belli olduktan sonra ağızlarında ayvayla ilginç bir selfie çekti!

        • 3

          'Kızacaklar ama...'

          HÜLYA Avşar önceki gün oyunu kullandıktan sonra kardeşi Helin Avşar'la Belgrad Ormanı'nda yürüyüş yaptı. Yürüyüş sonrası soruları cevaplayan Avşar Twitter yasağıyla ilgili şunları söyledi: "Bana kızarlar mı bilmem ama ben giriyorum. Sayın Başbakan'a hak verdiğim yerler var bu konuda. Bazıları Twitter'ı kullanmasını bilmiyor ama tamamen desteklemiyorum. Çünkü Twitter bir medeniyet!"

        • 4

          Sarı fırtına artık başkasına esiyor

          Nişanlısı Arda Turan'la yollarını ayırdıktan sonra adı işadamı Muratcan Akdoğan ile anılan Sinem Kobal yeni sevgilisiyle görüntülendi.

        • 5

          Kendisi gibi oyuncu olan İbrahim Çelikkol'la Riva 'daki bir mekânda objektiflere takılan Kobal'ın neşeli hali dikkat çekti. Daha sonra kulüpten ayrılan ikili Çelikkol'un çiftliğinin yolunu tuttu. Kobal ve Çelikkol'un 20 gün önce arkadaş ortamında tanıştığı ve aşklarını herkesten gizli yaşadığı öğrenildi.

        • 6

          Orman aşıkları

          BÜLENT İnal ile eşi Melis Tüysüz de önceki gün Belgrad Ormanı'ndaydı. Birlikte spor yapan ikili karşılarında gazetecileri görünce, "Yok artık burada da mı diye?" şaşkınlıklarını dile getirdi. Yeni sezon için senaryolar okuduğunu belirten İnal, "Bu yaz uzun bir tatil yapacağım sonra projelere bakacağım" dedi.

        • 7

          Sneijder Saki'ye buluştu

          GALATASARAY'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'le eşi Yolanthe Cabau, önceki akşam milli kick-box'çı Gökhan Saki ile Sunset restoranda buluştu. Hollanda doğumlu olan iki sporcu, 3 saat kaldıkları mekanda sohbet edip yemek yedi. Grup yemek sonrası çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplamadan evlerinin yolunu tuttu.

        • 8

          Asena kafa dinleyecek

          FENERBAHÇELİ Caner Erkin ve eşi Asena Erkin önceki gün Bebek sahilinde arkadaşlarıyla buluşup öğle yemeği yedi. Şarkıcı Berkay ile Akmerkez çocuk odasında yakalanan Asena Erkin, "Bu olaylardan dolayı gerçekten çok yıprandım ve yoruldum, o yüzden kafamı dinlemek istiyorum" dedi.

        • 9

          Dostluk karesi

          MUHTEŞEM Yüzyıl’ın Rüstem Ağa’sı Ozan Güven önceki akşam Asmalımescit’te yakın dostları Fethi Kantarcı ve eşi Boncuk Yılmaz ile görüntülendi. Uzun yıllardır evli çift ile arkadaş olan Ozan Güven görüntülendiğini anlayınca rahatsız oldu ve yüzünü astı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa