Aşkım Kapışmak’a sualtında sürpriz doğum günü
Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak'a yakın arkadaşı Dünya Serbest Dalış Rekortmeni Cenk Devrim Ulusoy tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi
İlerleyen günlerde yeni bir ‘Dünya Serbest Dalış Rekoru’na imza atmaya hazırlanan Cenk Devrim Ulusoy’u bir süredir antremanlarını sürdürdüğü Florya’da ziyaret eden Aşkım Kapışmak, çok ilginç bir sürpriz ile karşılaştı.
Köpek balıkları ve vatozların yer aldığı havuzda antremanlarını sürdüren Cenk Devrim Ulusoy, su altında ‘Nice Mutlu Yıllara Aşkım Kapışmak’ yazılı pankartla Aşkım Kapışmak’ın doğum gününü kutladı.
Tüpsüz olarak sualtı yürüyüşlerini gerçekleştiren Cenk Devrim Ulusoy’u elindeki kutlama pankartıyla gören Aşkım Kapışmak şaşkınlığını gizlemedi. Kapışmak daha sonra Cenk Devrim Ulusoy'un kendisi için hazırlattığı doğum günü pastasını kesti.