Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Aslanapa ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yangın bölgesinde yaşayan kadınlar için şalvar dikimi yapıldığı bildirildi.
        Aslanapa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ''Kumaşlarımız ilçe halkımız ve esnaflarımız tarafından bize hibe olarak veriliyor. Kadın kursiyerlerimizin tamamı gönülden isteyerek bu kampanyaya katıldılar. Gece gündüz şalvar dikiyorlar. Şalvarlar kısa sürede dikimi tamamlanarak Manavgat Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne gönderilecek. Oradan da ihtiyaç sahibi kadınlara ulaştırılacak. Tüm kursiyerlerimize ve kumaş bağışında bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
        Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa