Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Büyükşehir Belediyesi Yunak'ta atıl olan alanın park ve etkinlik alanına dönüştürülmesi için çalışma yürütüyor.


        Yeni Mahalle çarşı merkezindeki proje kapsamında, ağaçlandırma çalışması yapılacak, oturma grupları ve restoran bölümleri inşa edilecek.


        Yunak Belediyesinden yapılan açıklamada, çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşların dinlenebileceği ve çeşitli sosyal etkinliklere katılabileceği çağdaş bir yaşam alanına kavuşacağını belirtildi.


        Açıklamada, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı ifade edildi.



        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
        Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa