Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli futbolcu Merih Demiral, memleketi Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ramazan ayı boyunca her gün 800 kişilik iftar verecek.


        Karamürsel Belediyesi önünde kurulan çadırda Demiral'ın babası Burhan ve ağabeyi Fatih Demiral, iftara gelenleri karşılıyor.

        Baba Burhan Demiral, AA muhabirine, ramazan ayında iftar çadırı açtığı için oğluyla gurur duyduğunu belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

        İftara katılan Çamçukur Mahalle Muhtarı Fatih Bat da Demiral'ın Kocaeli'nin ve Türkiye'nin milli gururu olduğunu dile getirerek, "Ramazan ayı boyunca verilecek iftar 800 kişilik hesaplandı ancak bu sayının çok daha üstüne iftar veriliyor. Allah kabul etsin." dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
        Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa