Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy birbirlerini sildi - Magazin haberleri
        • 1

          Geçtiğimiz senelerde tatillerini bile birlikte yapmayı tercih eden yakın dostlar Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İkilinin arasında kriz yaşadıkları öne sürüldü.

        • 2

          Tatlıtuğ ile Ulusoy'un sosyal medyada birbirlerini takipten çıkması da dedikoduları alevlendirdi.

        • 3

          DOSTLUK BİTTİ Mİ?

          İkilinin birbirlerini silmesi, "Arkadaşlık bitti mi?" şeklinde yorumlandı. Ünlü oyunculardan konuyla ilgili ise henüz bir açıklama gelmedi.

        • 4

          Son olarak 'Kağıttan Hayatlar' adlı film ile adından söz ettiren Ulusoy'un Kıvaç Tatlıtuğ'un 2016 yılında nikah masasına oturduğu stilist eşi Başak Dizer'i silmediği görüldü.

          Dizer'in ise Ulusoy'un aşk yaşadığı oyuncu Duygu Sarışın'ı hala takip etmesi gözlerden kaçmadı.

        • 5

          "ASLA AÇ KALMAYIZ"

          2017 yılında Marmaris'te tatil yapan ikilinin yer aldığı kare, sosyal medyada kısa sürede çok sayıda beğeni almıştı.

          Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, "Asla aç kalmayız" notunu düşmüştü.

        • 6

          "AYRILIK" AÇIKLAMASI

          Uzun bir süredir aşk yaşayan Çağatay Ulusoy-Duygu Sarışın çifti, yine ayrılık haberleri ile gündeme gelmişti. İkilinin yollarını ayırdığı öne sürülmüştü.

          Etiler'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıyan çift, mekan çıkışında basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmemişti.

        • 7

          "KALPLERİMİZ NASIRLAŞTI"

          Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çağatay Ulusoy, kariyer planlaması nedeniyle sevgilisiyle ayrıldığı ve Duygu Sarışın'ın evi terk ettiği iddiaları ile ilgili konuşmuştu.

          Ulusoy, "Yokmuş gördüğünüz gibi. Bu haberler sık çıkmaya başladı. Bizim kalplerimiz nasırlaştı. Gülüp, geçiyoruz ama ailelerimiz üzülüyor. Etrafımızda bu mevzulara hassas bakan insanlar var" demişti.

        • 8

          "ŞEHİR DIŞINDA YAŞIYORUZ"

          5 gün önce eşi Başak Dizer ile birlikte Etiler'de görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ, Covid-19 salgını nedeniyle pandeminin ilk zamanlarında doğa ile iç içe vakit geçirdiklerini belirtmişti.

          Ünlü oyuncu, "Biliyorsunuz; biz şehir dışında yaşıyoruz. O dönem doğa ile iç içe olmak, en azından evden dışarı çıkabiliyor olmak iyiydi" demişti.

        • 9

          KIVANÇ TATLITUĞ KORONAYA YAKALANMIŞ

          Geçtiğimiz aylarda yüksek ateş ve öksürük şikayeti ile gittiği hastanede yapılan test sonucu zatürre olduğu anlaşılan Tatlıtuğ, rahatsızlığından uzun bir zaman sonra yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığını söylemişti.

          Ünlü oyuncu, "Kovid-19 ile zatürre şu anda birbirinden çok ayırt edilebilmediği için rahatsızlandıktan sonra birçok insan gibi farkına vardık ki ben önceden bunu geçirmişim ama bu bir zatürre olarak kayıtlara geçmişti. Ondan sonraki testler sonucunda bunun olduğunun farkına vardık. Böyle geldi, geçti" demişti.

          Tatlıtuğ'un röportaj verdiği sırada Başak Dizer'in eşine bakışları dikkatlerden kaçmamıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa