Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, jandarma ve polis ekipleriyle bir araya geldi.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Demiryürek, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Jandarma Albay Ahmet Yıldırım ve personelden, halkın güvenliği için kentte yürütülen asayiş çalışmalarına dair bilgi alan Demiryürek, "Huzur ve güvenliğimizin teminatı jandarma teşkilatımıza gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, teşkilat mensuplarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum." dedi.

        Ardından İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Demiryürek, İl Emniyet Müdürü Erdoğan Kartal ve birim amirleriyle bir araya geldi.

        Kırşehir'de asayiş, güvenlik ve trafik gibi birçok konuda yürütülen çalışmaları değerlendiren Demiryürek, vatandaşın refahı ve huzuru için gerekli tüm adımların atıldığını ve devam edildiğini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa