Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pınarhisar Belediyesi 3 yeni araç satın aldı.

        Belediye Başkanı İhsan Talay, yaptığı açıklamada, Pınarhisar'a daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek için araç filosunu yenileyerek güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

        Belediyeye bir çekici ve iki otomobil satın aldıklarını ifade eden Talay, teknolojik gelişmelere uygun, kendini yenileyen ve hizmet kalitesini artıran bir belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını söyledi.

        Talay, vatandaş odaklı hizmetlerin arttığını kaydetti.

        - İlaçlama çalışmaları

        Pınarhisar'da haşere ve sineklere karşı ilaçlama çalışması yapıldı.

        Pınarhisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, haşere ve sinek artışını önlemek amacıyla ilaçlama çalışmaları yürütüyor.

        Belediye Başkanı İhsan Talay, yaptığı yazılı açıklamada, sıcaklığa bağlı olarak haşere ve sineklerdeki artışı önlemek için ilçede ilaçlama yapıldığını belirtti.

        Talay, ekiplerin kontrol ve ilaçlamalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
        Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa