Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale'de sokakta yapılan bir düğünde tabancasıyla ateş eden bir şahıs kazara kız kardeşini öldürürken, 3 yaşındaki yeğenini ise ağır yaraladı.
        Olay, Kırıkkale’de Kaletepe Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta yapılan bir düğünde tabancasıyla ateş eden Fikret A.(30), kız kardeşi Seda Gezice ve yeğeni Murat Gezice’yi (3) vurdu. 112 acil servis ekipleri tarafından anne ve oğluna ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Seda Gezice tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Küçük çocuk Gezice ise Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesindeki müdahalesinin ardından Ankara'ya sevk edildi.
        Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, şüpheli Fikret A. ise gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
        Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa