Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Belediyesi aşevi ekiplerince, ramazan ayında günlük 350 kişiye sıcak yemek ulaştırıyor.

        Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, gönüllere dokunan bir hizmet sunduklarını belirtti.

        Vatandaşlarla samimi bağ kurulduğunu anlatan Arslan, "Aşevimiz, her gün 350 kişiye sıcak yemek ulaştırarak dayanışma ruhunu büyütmeye devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımız, "Aşımız paylaştıkça çoğalıyor" diyerek daha fazla hemşehrimize ulaşmamıza destek olabilir." dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
        Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa