Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kar yağışı ve tipiden dolayı kapanan 200 köy yolunun 185’i açıldı. Kalan 15 köy yolunda ise İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri çalışma yapıyor.
        Kars’ta kar ve şiddetli tipiden merkeze bağlı 29, Akyaka’da 15, Arpaçay’da 46, Digor’da 19, Kağızman’da 15, Sarıkamış’ta 19, Selim’de 33 ve Susuz’da 24 olmak üzere toplam 200 köy yolu ulaşıma kapanmıştı.
        Köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için Kars İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri seferber oldu. Ekiplerin planlı çalışmaları sonucunda 185 köy yolu kısa süre ulaşıma açılarak vatandaşların güvenli şekilde seyahat etmeleri sağlandı.
        Özel İdare karla mücadele ekipleri, kalan 15 köy yolunun yeninden ulaşıma açılması için çalışmalarını yürütüyor. Ekiplerin kapalı yolları kısa sürede açması bekleniyor.
        Öte yandan yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı kapanan yollarının kısa sürede açıldığını ifade eden vatandaşlar, "Allah devletimize zeval vermesin. Çok kar yağdı, tipi vardı buna rağmen Özel İdare ekipleri çalıştı. Bizleri mağdur etmediler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
        Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa