Kahramanmaraş'ta istinat duvarı yıkıldı; 1 apartman ve 3 ev boşaltıldı
KAHRAMANMARAŞ'ta yağmur nedeniyle istinat duvarının yıkılması sonucu apartman ile çevresindeki 3 müstakil ev, tedbir amacıyla boşaltıldı.
KAHRAMANMARAŞ’ta yağmur nedeniyle istinat duvarının yıkılması sonucu apartman ile çevresindeki 3 müstakil ev, tedbir amacıyla boşaltıldı.
Olay, sabaha karşı Bayazıtlı Mahallesi’nde meydana geldi. 5 katlı apartmanın istinat duvarı, aşırı yağmur nedeniyle yıkıldı. Duvarın yıkılma gürültüsüne uyanan apartmandakilerin ihbarıyla bölgeye polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yeri incelemelerinin ardından apartman ile önündeki 3 müstakil ev güvenlik amacıyla boşaltıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerinin bölgede inceleme yapacağı, kontrollerin ardından apartman ve müstakil evlerin güvenli olup olmadığına karar verileceği bildirildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Kahramanmaraş
Nöbetçi Eczaneler