Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe "Kadıköy'de artık puan kaybı yok!" Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de ligin 2. sırasında yer alan Kasımpaşa ile oynanacak maç için geri sayıma geçilirken, Sarı-Lacivertli futbolcular bu maç öncesinde kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdiler. Ligin ilk yarısının son dönemine girdiklerinin ve bu devrenin kendileri açısından kötü geçtiğinin altını çizen futbolcular, ligin geri kalanında en azından Kadıköy'de oynanan karşılaşmalarda taraftarlarını üzmemeleri gerektiği konusunda hem fikir oldular. Kasımpaşa maçıyla birlikte yeniden çıkışa geçmenin ve ilk yarıyı kayıpsız kapatmanın planlarını yapan Sarı-Lacivertliler, rakiplerinin ligdeki konumu sebebiyle de mücadeleye ekstra motive oluyorlar.

        REKLAM

        Ligin ilk yarısının bitmesine 4 hafta kalmasına rağmen hala küme düşme hattında yer alan Fenerbahçeli futbolcular ilk yarı bitmeden bu kötü görüntüyü def etmek isterken, taraftarların sezon başından beri kendilerine verdikleri desteğe bir nebze olsun karşılık verebilmek adına en azından Kadıköy'de uzun bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyorlar.

        KOEMAN: GÜCÜNÜZÜ GÖSTERİN

        Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Erwin Koeman, Kasımpaşa maçı öncesinde oyuncularına önemli mesajlar verdi. İyi bir sezon geçirmediklerini fakat ligde bulundukları konumu da kesinlikle haketmediklerinin altını çizen Hollandalı çalıştırıcı, "Belki çok iyi futbol oynamıyoruz ama çok da fazla şanssızlık yaşıyoruz. Bu durumu ortadan kaldırabilecek olan biziz. Ligin en iyi takımlarından biriyle oynayacağız. Onları yenerek gerçek gücünüzü göstermenizi istiyorum" ifadelerini kullandı. Göreve başladığından beri 5 resmi maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 1 de yenilgi alan Koeman, ilk yarıda kalan tüm maçlarını kazanıp, göreve devam edemese bile kendi kariyeri açısından iyi bir özgeçmiş bırakmayı hedefliyor.

        MUHTEMEL 11

        Harun

        Isla

        Neustadter

        Skrtel

        Hasan Ali

        Mehmet Topal

        Elif

        Barış Alıcı

        Benzia

        Valbuena

        Frey

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa