Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) İzmirli gazeteci Sinan Genç'in uzun yıllar yaptığı çalışma sonucunda çıkardığı İsyanla Başlayan Efsane Göztepe adındaki kitabın tanıtımı camiayı sarı-kırmızılı kulübün kuruluşunun 100'üncü yılı arifesinde bir araya getirecek. Karabağlar Belediyesi'nin desteğiyle Sinan Genç tarafından kaleme alınan kitabın tanıtımı için 15 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde efsaneler gecesi düzenlenecek. Göztepe'nin eski futbolcuları, kurucuları, fahri başkanları ve tarihine adına altın harflerle yazdıran efsanelerin aileleri gecede bir araya gelecek.

        Hem eski hem yakın dönemden eski futbolcuların yer alacağı gecede Göztepe´nin yaşayan en eski futbolcusu 95 yaşındaki Burhan Çevrem ile Milli Lig´de kulübün ilk golünü atan Tuncer Çeliktaş ile unutulmaz yıldızlarından 83 yaşındaki Bahri Altıntabak da bulunacak. Göztepe tarihine ait bugüne kadar bilinmeyen bir çok belge ve fotoğraflarıyla kuruluşundan günümüze görev yapan kurucular, fahri başkanlar, efsane isimlerin hayatları, olayları ve tarihi maçların yer aldığı 902 sayfalık eser Göztepe Mağaları´nda ve kulübün internet sitesinde satışa başlamıştı. Kitap sadece Göztepe değil, İzmir ve Türk tarihine de ışık tutan belgelerle ve olaylarla donatılmıştı.DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2022-09-13 12:37:53

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa