Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, teşkilat olarak 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna hazır olduklarını belirterek, "Milletimiz kimin samimi, kimin tutarlı olduğunu görüyor. Sandıktan tutarlılık ve samimiyet çıkacak." dedi.

        Partiden yapılan açıklamada İl Başkanı Saygılı ve AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı ile belediye meclis üyelerinin bir araya geldiği belirtildi.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Saygılı, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turu için hazır ve heyecanlı olduklarını belirterek, "Milletimiz kimin samimi, kimin tutarlı olduğunu görüyor. Sandıktan tutarlılık ve samimiyet çıkacak. Millete hizmette, düşmana dirençte, Türkiye'yi büyütmekte en küçük taviz vermeyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan o sandıkta büyük farkla kazanacak. Daha güçlü ve hızlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da 14 Mayıs seçimlerinin kendileri için gerçek bir anket niteliği taşıdığını belirterek, "Hepimizin çok daha fazla şekilde asılmamız gereken bir sürecin içindeyiz. Aslında kesin sonuçlu bir anket var elimizde. Bu seçimi bir anket gibi düşünelim. Anketin sonucunda gördük ki eksik olduğumuz noktalarımız var. Sandıklardan Cumhurbaşkanımıza hiç beklemediğimiz yerlerden oy çıktı kimi sandıktan ise oy çıkmadı. İl ve ilçeleri şahlandırma zamanı." değerlendirmesini yaptı.

        Meclis üyelerini sahada görmek istediklerini vurgulayan Çankırı, şunları kaydetti:

        "Son bir haftamız var. Meclis üyelerimizden ısrarla altını çizerek sahada hepinizi çok güçlü görmek istiyoruz. Rehavete kapılmamalıyız. Bırakmamamız gereken bir seçim var. Sandıkta mücahit gibi müşahit istiyoruz. Burada ne kadar güçlü olduğumuzu göstermemiz gerekiyor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa