Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - AK Parti Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Yılmaz, dün düzenledikleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği sırasında belediye tarafından elektriklerin kesildiğini iddia etti.

        Gazetecilere açıklama yapan Yılmaz, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda organize edilen Gençlik Festivali öncesi elektriklerin 45 dakika boyunca kesildiğini söyledi.

        Kesinti nedeniyle vatandaşların mağduriyet yaşadığını, etkinliğin geç başlayabildiğini aktaran Yılmaz, elektrik dağıtım şirketi yetkililerinin bölgede herhangi bir kesinti yapılmadığını bildirdiğini söyledi.

        Yılmaz, şunları kaydetti:

        "Gerekli izinlerimizi almıştık. Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ile de görüşmemize rağmen bu tarz girişimlerde bulunulmasını kınıyorum. Bize gelen bilgiler doğrultusunda da Başkan Karakayalı'nın etkinlik başlamadan önce alana gelerek, 'ben böyle bir şey söylemedim, burayı miting havasına çevirmişler.' şeklinde söylemlerde bulunduğunu öğrendik.

        Karakayalı'nın duyduğu rahatsızlıktan ben memnun oldum. Demek ki biz güzel bir program gerçekleştiriyoruz. Z kuşağı olarak adlandırdıkları gençlerin Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti Gençlik Kollarına teveccüh göstermelerinden rahatsız olduklarını görüyoruz. Rahatsız olmaya devam etsinler, daha da çok rahatsız olacaklar."

        - "Teknik problemden kaynaklı"

        Kemalpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada ise 19 Mayıs Cuma günü Kemalpaşa Rekreasyon Alanı'nda AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen organizasyon için belediyeye resmi bir başvuruda bulunulmadığı belirtildi.

        Hazırlıksız gerçekleştirilen organizasyon nedeniyle elektrik aksamında teknik problemden kaynaklı elektrik kesintisi yaşandığının ifade edildiği açıklamada, ekiplerin arızayı gidererek organizasyonun devam etmesine imkan sağlandığı aktarıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa