Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 14 Mayıs'ta AK Parti'nin zaferiyle dünyaya daha güçlü bir Türkiye'nin mesajını vereceklerini söyledi.

        AK Parti İzmir milletvekili adayı Kasapoğlu, Buca ilçesindeki Evka1 seçim koordinasyon merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, 14 Mayıs tarihinin Türkiye için bir yol ayrımı anlamına geldiğini belirtti.

        Seçmenin, "Türkiye Yüzyılı" vizyonu için seçim yapacağını ifade eden Kasapoğlu, "14 Mayıs'ta hep birlikte daha güçlü Türkiye'nin, bağımsızlığını en güçlü şekilde milletin iradesiyle ortaya koymuş Türkiye'nin, vesayet rejimlerine meydan okumuş Türkiye'nin mesajını vereceğiz." dedi.

        Bakan Kasapoğlu, Türkiye'yi belli odaklardan yönetmek isteyenlere halkın izin vermeyeceğini ve kumpaslara 'hayır' diyeceğini ifade etti.

        Açılışa katılanlarla birlikte "Bir şarkısın sen" adlı şarkıyı söyleyen Kasapoğlu, "Siz 21 yılda öyle bir şarkı yazdınız ki bu şarkı asla susmayacak, bitmeyecek. 14 Mayıs'ta bu yazdığımız şarkının volümünü yükselteceğiz." diye konuştu.

        Seçime 9 gün kaldığını hatırlatan Kasapoğlu, AK Parti teşkilatlarının bu süre içinde her kalbe gireceğini ve her kapıyı çalacağını kaydetti.

        Kasapoğlu, zafer sancağını kaldıracaklarını ve milli iradenin güçlü mesajını tüm dünyaya duyuracaklarını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa