Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - Göztepe ve Karşıyaka kulüplerinin geliri depremlerden etkilenenlere aktarılacak temsili karşılaşma için satışa çıkardığı dijital biletlerden 81 bin 316 tane satıldığı açıklandı.

        Göztepe ve Karşıyaka kulüplerinden yapılan açıklamada, "Rekor yeniden kırıldı. Körfezin ayırdığını vicdan birleştirdi. İzmir 'TekTribünTekYürek' oldu. 6 Şubat depreminin yaralarını sarmak amacıyla başlattığımız hatıra bileti kampanyasında 81 bin 316 bilet satıldı." ifadelerine yer verildi.

        İki takım arasında 16 Mayıs 1981'de İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan maçı 80 bin kişinin takip etmesi nedeniyle müsabaka halen "İkinci Ligde seyirci rekoru kırılan müsabaka" olarak anılmaya devam ediyor. İki kulüp, temsili karşılaşma öncesinde bu rekorun kırılacağına inandıklarını açıklamıştı.

        Temsili karşılaşmanın 50 lira olan biletlerinin satışı, 17 Şubat Cuma gününden bugün saat 20.00'ye kadar devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa