Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilek ACAR GÜLEÇ/ TİRE (İzmir), (DHA)İZMİR'in Tire ilçesinde, emekli muhasebeci Erdoğan E. (79), çıkan tartışmada görüntüleme uzmanı emekli Dr. Yalçın Kocabaş'ı (72), tabancayla başından ağır yaraladı. Kocabaş, hastanede tedaviye alınırken, olaydan sonra kaçan Erdoğan E. ise polis tarafından yakalandı.

        Olay, bugün saat 16.30 sıralarında İstasyon mevkisindeki Tire Avcılar Kulübü Derneği bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, görüntüleme uzmanı emekli Dr. Yalçın Kocabaş, arkadaşlarıyla okey oynadığı sırada Erdoğan E., içeri girdi. Erdoğan E.'nin sert bir şekilde yanına gelmesini istediği Kocabaş, aldırış etmeyip, oyun oynamaya devam etti. Bir süre sonra sigara içmek için bahçeye çıkan Dr. Kocabaş ile Erdoğan E. arasında tartışma çıktı. Kıbrıs gazisi olan Erdoğan E., sinirlerine hakim olamayıp, belinden çıkardığı tabancayla Kocabaş'a tek el ateş etti. Kocabaş, başına isabet eden mermiyle kanlar içinde yere yığıldı.

        Silah sesine koşan çevredekiler ve dernek binasındakilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yalçın Kocabaş tedaviye alındı. Merminin başının arka tarafından çıktığı belirlenen Kocabaş'ın durumunun ağır olduğu, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

        Polis, olayın ardından koşarak kaçmaya çalışan Erdoğan E.'yi istasyon yakınındaki bir düğün salonunun yanında yakalanıp, gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Tire Dilek ACAR GÜLEÇ

        2023-05-25 19:23:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa