Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TCG ANADOLU, İÇERİDEN GÖRÜNTÜLENDİ

        İzmir Alsancak Limanı'na sabahın erken saatlerinde yanaşan, dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) TCG Anadolu, düzenlenen basın turuyla içeriden görüntülendi. Basın mensupları görevli komutanlarla 'ağır araç', 'havuz' ve 'uçuş' güvertelerini gezdi.

        Ağır araç güvertesinde tanklar, zırhlı araçlar, zırhlı personel taşıyıcı gibi amfibi araçlar yer alırken, havuz güvertesinde 4 adet LCM mekanize çıkarma aracının, aynı anda 6 helikopterin iniş ve kalkış yapabildiği uçuş güvertesinde ise taarruz helikopterleri, Kızılelma ve 4 helikopterin yer aldığı görüldü. Uçuş güvertesinde, Bayraktar TB3 ve Bayraktar Kızılelma ilgi çekti. TCG Anadolu, bugün saat 12.00-18.00 arasında ziyaretçilere açık olacak. Geminin, yarın ve diğer günler ise 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacağı bildirildi. (DHA)Hande NAYMAN / İZMİR, (DHA)

        DHA-Genel Türkiye-İzmir Hande NAYMAN

        2023-05-03 12:11:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa