Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ertuğrul KOÇAK/ İZMİR, (DHA)- İZMİR'in Bornova ilçesindeki bir spor salonunda kıyafet giyme meselesi nedeniyle çıkan tartışma, bir sonraki gün pompalı tüfekli kavgaya dönüştü. 1'i ağır 7 kişinin yaralandığı olay, güvenlik kamerasına yansıdı. 

        Olay, akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi 5301/1 Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, G.H.İ. (26) ile O.B. arasında önceki gün bir spor salonunda kıyafet giyme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma bir sonraki günde de devam ederken, G.H.İ., arkadaşları O.K. (23) ve S.S. (21) ile O.B.'nin yaşadığı evin sokağına geldi. O.B.'nin arkadaşları da durumu öğrenerek sokak ortasında beklemeye başladı. G.H.İ.'nin arkadaşı S.S., kalabalığın üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği A.T. (20), M.B. (20), Ü.K. (22), M.Ş. (20), E.B. (22), K.M.M. (19) ve C.P. (20), yaralandı.

        Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken, A.T.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili G.H.İ., O.K. ve S.S.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerden S.S., polisteki ilk ifadesinde tüfeği ateşleyenin kendisi olduğunu itiraf etti. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.S. tutuklanırken, G.H.İ. ve O.K. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

        Öte yandan, olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-İzmir / Bornova Ertuğrul KOÇAK

        2023-03-16 19:25:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa