Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Altınordu'nun uzun yıllar süren teknik adam konusundaki istikrar tablosu bu sezon tam tersine döndü.

        Kırmızı-lacivertli kulübün 2012 yılında şirketleşmesi ve Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın kulübü satın almasının ardından göreve getirilen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, tam 10 yıl boyunca takımın başında yer alarak istikrar sembolü haline geldi. Türkiye'nin Alex Ferguson'u olarak gösterilen Eroğlu ile geçen sezonun son haftasında yolların ayrılmasıyla birlikte Altınordu teknik adam konusunda dikiş tutturamadı. Futbolcu yetiştirme felsefesinin yanı sıra antrenör yetiştirmeyi de misyon edinen Altınordu'da ilk olarak kulüp bünyesinde yer alan Ufuk Kahraman dümene geçti. Yardımcı antrenörlükten teknik patronluğa geçiş yapan Ufuk Kahraman, 17 maçta 11 mağlubiyet, 3 beraberlik, 3 galibiyet alınca kulübüne veda etti. Kahraman'ın yerine koltuğa oturan Gökhan Ünal'ın Altınordu macerası da uzun sürmedi. Çıktığı 7 müsabakada 4 yenilgi, 2 beraberlik, 1 galibiyet alan Ünal'la da yollarını ayıran İzmir temsilcisi, bu sezon 3'üncü teknik adam olarak Hasan Özer'le anlaşmaya vardı.DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ

        2023-03-14 12:53:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa