Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son olarak deplasmanda Kırşehir FK ile 2-2 berabere kalıp yarışta lider Kocaelispor'un 8 puan gerisine düşen ikinci sıradaki Bucaspor 1928, ara transfer döneminin son gününde iki önemli takviye daha gerçekleştirdi.

        Sarı-lacivertliler, deprem felaketi nedeniyle bu sezon Spor Toto Süper Lig'den çekilen Atakaş Hatayspor´un tecrübeli orta sahası Musa Çağıran ve 1'inci Lig takımlarından Manisa Futbol Kulübü´nde forma giyen sol bek Çağrı Giritlioğlu'nu renklerine bağladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamada Çağrı ile 1.5 yıllık sözleşme imzalanırken, Musa'nın da sezon sonuna kadar sarı-lacivertli formayı giyeceği ifade edildi. Altay'da futbola başlayan, yıllardır Süper Lig'de görev yapan 30 yaşındaki Musa, Galatasaray, Bursaspor, Konyaspor, Karabükspor, Ankaraspor, Çaykur Rizespor, Alanyaspor ve son olarak Hatayspor'da oynadı. Fenerbahçe'den yetişen 26 yaşındaki Çağrı ise Manisa FK'nın yanı sıra Afyonspor ve Pendikspor formalarını terletti. DHA-Spor Türkiye-İzmir İZMİR, (DHA)

        2023-03-07 10:58:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa