Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)Spor Toto Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile Spor Toto 1'inci Lig temsilcisi Göztepe depremzedeler yararına oynadıkları hazırlık maçında yenişemedi. Gürsel Aksel Stadı'nda karşı karşıya gelen iki takımın birçok oyuncusuna şans verdiği müsabakada takımlar skoru değiştiremedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi. 

        Maçın hakemleri ve üzerinde Türkiye haritası bulunan, "Türkiye tek yürek" yazılı tişörtleri bulunan futbolcular müsabakaya "Yaralarımızı birlikte saracağız" yazılı pankartla çıktı. Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu ve Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile iki takım futbolcuları müsabakadan önce taraftarların isteğiyle tribünleri selamladı. Göztepeli taraftarlar, Emre Belözoğlu'na çiçek verdi. Maçta yaklaşık 2 bin 500 kişi tribünlerde yer alırken, karşılaşmayı az sayıda Karşıyaka taraftarı da takip etti.DHA-Spor Türkiye-İzmir Onur ATIŞ

        2023-02-25 18:05:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İzmir İlçeleri
        Tüm İzmir Haberleri
         İzmir

        İzmir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa