Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Ayşe Özyılmazel ve annesi Oya Germen Saba Tümer'le Bu Gece'de ilişkiler hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi...

Oya Germen:
En çok sevdiğim şey insanları dinlemek ikinci sevdiğim şey de yazmak. Birşeye çare bulabilmek de çok güzel. Yığınla mektup, mail geliyor. Bazen çok üzücü şeylet geliyor. Genel bakarsak 17-23 yaş arasındaki gençliğin sorunları var. Aşktan dolayı bunalımlar, intihar etmek isteyenler var.
Gelecekten çok ümitsizler. İnsanlar kendilerini sevmiyorlar. Özgüvenleri eksik temel neden. Mümkün olduğu kadar kendilerini tanımalarını söylüyorum. Maillerine cevap yazıyorum. Onları yalnız bırakmıyorum. Tam yatarken mail gelmiş midir diyorum. Hayatımı doldurdu..

O KEYİFLİ SOHBETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Ayşe Özyılmazel: Mailler ve annem.. Hiç böyle bir kadın değildi. Sürekli bilgisayar başında

Saba Tümer: İntihara teşebbüs etti diye haberler çıktı hakkında

Ayşe Özyılmazel: Alerjiden gittim hastaneye. Öyle bir olay yok. Astımım var benim. Hastaneye gittiğimi öğrenmişler ve böyle birşey yazdı. Biri aradı sabah öldün mü dedi.

DUYGUSALLIĞIN İLACI


Saba Tümer:
Doktorlar size kırık kalp sendromu teşhisi koymuş Oya Hanım size?

Oya Germen:
Ayşe'yle biz evde sit com gibiyiz. Zamanımız gülmekle geçiyor. Çarpıntılarım başladı. Çok şiddetliydi. Kadın kalbiyle ilgili uzmanlaşmış Filiz hanıma gittim. Kalp kaslarında zayıflama olduğu görüldü dedi. Sizin rahatsızlığınız duygusal travmadan kaynaklanan rahatsızlık dediler. Köşemin adı buradan geliyor.

Saba Tümer: Duygusallığın ilacı ne? Aşk mı?

Oya Germen: Ömrümün sonuna kadar yalnız kalacak değilim. Beni ayakta tutan kendime olan sevgim ve saygım. İnsanları seviyorum, hayata aşığım. Aldığım her nefese şükrediyorum. Aşk da olursa iyi olur. Aşk acısı çekmeden insan insan olmaz ki!

"AŞK ACISI ÇEKTİM, HEP ÇEKİYORUM"

Ayşe Özyılmazel: Ne yaptın anne?

Oya Germen: Aşık olup da üzülmeyen görmedim. Bende her dakika aşık olacak göz var mı?

Saba Tümer: Ayşe sen aşk acısı çektin mi?

Ayşe Özyılmazel: Evet aşk acısı çektim

Saba Tümer:
En son ne zaman çektin?

Ayşe Özyılmazel: Hep çekiyorum.

"HEP ÜÇ MAYMUNU OYNADIM"


Saba Tümer:
Geçenlerde bir yazın aklıma geldi ilişki içerisinde bir takım cümlelerle mesajlar verirsin diyorsun ama bir erkek onu algılayamaz yazıyordu... Neden kadınlar mesaj verme yolunu tercih ediyor?

Ayşe Özyılmazel: Erkekler çok rahat bu konuda, o benim diyorlar. Onlar maç izlesin, arkadaşlarıyla gezsinler... Detayları yok..

Oya Germen:
Erkeklerin derinliği yok. Birşey benim elimde değilse değiştirmesi, kendi halinde aksın gitsin. Kadınlar daha duyarlı. Hiçbir erkek de bir kadın gibi zeki değil bunu itiraf ediyorlar. Ama zeka iki yönde işliyor. Ya şeytanlığa ya da yapıcı oluyor. Ben hayatım boyunca 3 maymunu oynadım.

Ayşe Özyılmazel: Oynadın da ne oldu?

Oya Gemen: Bundan sonra oynamam tabii açık söyleyeyim.

Ayşe Özyılmazel: Her zaman oynayamıyorum. Aşık olabiliyorum, güveniyorsam hiçbirşey yapmam. İçime bir kurt düşünce ajanlığa başlıyorum.

Saba Tümer:
Affedebilir misin?

Ayşe Özyılmazel: Değişir!

Saba Tümer: Neye göre?

Ayşe Özyılmazel: Olaya göre. Çok aşıksam affedebilirim..



"KADINLAR ARIZALI ERKEK SEVİYOR"

Saba Tümer: Annenin ve babanın evliliği sona erince mi güvensizlik başladı?

Ayşe Özyılmazel:
Yok. Etrafımda da görüyorum, aldatma dünyası. Bir kadınla bir ömür zor olabilir. Ama annemle babamın ayrılması güvenimi biraz etkiledi. Ama onlar mutlular bana birşey düşmez...

Oya Germen:
Hayatımda erkek arkadaşım olsa, kıskanç değilim. Ama bundan sonra üç maymunu oynamam. Benim onunla paylaştığım süreler önemlidir. Benden sonra nereye gitti bilmem. Aleni bir ilişkisi olduğunu bilirsem çekilirim.
Hiçbir kadın düz bir erkeğe aşık olmaz diyorlar. Gizemi kalmazsa adam hakkında plan yapamazlar ki. Gizemli olalım derken ilgisiz de oluyorlar. Öyle olunca da gidiyorlar... Kadınlar arızalı erkek seviyor..

Saba Tümer:
Sen arızalı erkek mi tercih ediyorsuın?

Ayşe Özyılmazel: Onlarla yaralanacaksam merhem olacak birini isterim. Okan çok tatlı bir arıza, çok şeker bir adam...

Saba Tümer:
Aşık olmak mı sevilmek mi?

Ayşe Özyılmazel: Sevilmek tabii ki...

"OKAN ARTIK ARKADAŞIM"

Saba Tümer:
Okan'la ne durumda?

Ayşe Özyılmazel:
Biz arkadaşız Okan'la.. O artık benim arkadaşım. Okan akıllı, zeki bir adam. İyi ki oldu Okan benim hayatımda. Onunla da mutluydum.

Saba Tümer:
Haşmet'le?

Ayşe Özyılmazel:
O benim dostum, destekçim, akıl hocam...