Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Milliyet Cafe'den Sabanur Kıraç yazdı...

Bundan çok değil 10- 15 sene sonra magazin sayfalarında kimlerden bahsedileceğini hiç düşündünüz mü? Tabii ki düşünmemişsinizdir. Ama ben düşündüm. Bir magazin programında karşıma çıkan Hülya Avşar’ın kızı Zehra’ya bakıp “Acaba bu kız büyüyünce ne olacak” diye düşündüm. Sonra da mesleği her ne olursa olsun Zehra’nın sık sık magazin muhabirlerine malzeme olacağını fark ettim. Elbette gelecekte şu anda nerede olduğunu veya ne yaptığını bilmediğimiz pek çok yeni yüz ünlü olacak. Ama büyük ihtimalle geleceğin popüler kültürü starlarının önemli bir kısmı da bugününkülerin çocuklarından doğacak. Daha dünyaya bile gelmeden ünlü olan bu çocuklar bir kez tadını aldıkları bu zehirden kolay kolay vazgeçemezler diye düşünüyorum.

“Aileden ünlü” çocukların büyüyünce ne olacağını kimse şimdiden bilemez. Ama kimse de tahmin etmeme engel olamaz! Bundan 10- 15 sene sonra hala bu meslekte olur muyum yoksa tahminlerimden herhangi biri tutar mı bilemem ama sırf “Ben demiştim” diyebilmek için bu yazımı kesip saklayacağıma emin olabilirsiniz!

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu’nun kızları Zehra

Ekşi sözlük yazarları Zehra’nın büyünce lolita bir manken olabileceğini birkaç sene içinde playboyların gözdesi halini alacağını ve annesi yüzünden sürekli haftanın rüküşü seçileceğini yazmış. Bense Zehra’yı daha çok geleceğin Ayşe Arman’ı olarak hayal ediyorum. Annesinin dergisi Hülya’da ilk köşe yazısını 10 yaşındayken yazan Zehra dikkatleri bir hayli üzerine çekmeyi başarmıştı. Kimilerinin şımarık diye tasvir ettiği açık sözlü davranışları, pek çok çocuğa göre daha çok gezme, görme ve tecrübe etme şansı olduğu için cesur bir yazar olabileceğini düşünüyorum. İşin muhabirlik kısmını zorluğundan ötürü pek sevmeyecek olsa bile televizyonda bir program yapmakta geç kalmayacaktır. Tahminim kimsenin sözünü dinlemeyecek özgür kız, Helin Avşar  Nil Karaibrahimgil arası bir kişilik.

Feraye ve Kaya Çilingiroğlu’nun oğulları Hüseyin Kaya

Fazla söz söylemeye gerek var mı? Muhtemelen hepimiz Hüseyin Kaya’nın babası gibi ünlü bir çapkın olabileceği konusunda hemfikirizdir. Magazin muhabirlerinin onun hakkındaki haberlere atacakları başlıklar gözümün önünde canlanıyor bile: “Hüseyin Kaya babasının izinde”, “Ünlü playboy yine başka bir kızla görüntülendi”, “Geceye yalnız gelmesi şaşırttı!” Ve belki de  annesi ve babası hiç evlenmemiş bir çocuk olarak evlilik dışı çocuk yapmaya o da sıcak bakacak hamile sevgilisiyle kameralara poz vermeye başlayacak.
Ama açık söyleyeyim benim içimde Hüseyin Kaya ile ilgili milli bir umut da yok değil. Hani dedesi adına düzenlenen onca Golf Turnuvası’na misafir olduktan babasını sahalarda izleyerek büyüdükten ve Sinem Erülgen gibi çıtırların da golfe merakını gördükten sonra Hüseyin Kaya da golfe merak sarabilir. Böylece küçük yaşta golfle tanışan Kaya belki de bu sayede yerli Tiger Woods olup adımızı yeşil sahalarda duyurabilir. Tahminim ne iş yaptığını tam olarak kimsenin bilemeyeceği ünlü playboy.

Tuğba Coşkun ve Mehmet Ali Erbil’in oğulları Ali Sadi

Çapkınlık konusunda babasını aratmamasını beklediğim bir diğer ünlü çocuk da Ali Sadi.  Gerçek mesleği ne olursa olun reşit olduktan kısa bir süre sonra muhtemelen önce bir yarışmaya katılır, sonra bir dizi de oynar. Sonra bir bakmışsınız sunuculuğa başlamış ve artık elleri titrediği için meşhur parmak hareketini yapamayan “Mehmet Ali Bey”den Çarkıfelek’i devralmış.  Tahminim çok kimlikli çapkın, Mehmet Aslan Kaya Çilingiroğlu arası bir kişilik.

Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan’ın oğulları Atlas

Annesine çekmişse şarkıcı, babasına çekmişse sanat yönetmeni, amcasına çekmişse komedyen olabilir. Eğer ilkokulda adıyla ilgili yapılan “Atlasınızı getirmeyi unutmayın, herkes atlasını açsın, orta atlas mı büyük atlas mı” gibi şakalardan ruh sağlığı bozulmadan geçebilirse büyük ihtimalle kariyerine BKM Mutfak’ta başlayacak sonra BKM oyuncularının rol aldığı bir iki dizide ufak rollerde görülecektir. Ama komedyenlikte amcasına pop starlıkta da annesine yaklaşamayacağı için ben onun yönetmenliğe doğru kayacağını, kariyerine bu alanda yön vermek isteyeceğini düşünüyorum. Tahminim Yılmaz Erdoğan’ın desteğiyle yönetmen, bir gün Pazar Keyfi’ni de sunabilir.