Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Aydın ARIK/ BİNGÖL (AHT)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bingöl mitingi, "Bingöl Ovası, Başbakan Yuvası, Bingöl'den defol, Bingöl'de ne işin var, Ya Allah Bismillah Allahuekber" şeklindeki sloganlarla protesto edildi. Miting süresince 200 kişilik bir grup tarafından protesto edilen Kılıçdaroğlu, mitingini yarıda bırakmak zorunda kaldı.

12 Eylül'de yapılacak Referandum öncesi Bingöl'e gelen ve PTT kavşağında düzenlenen mitingde halka seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çocukluğunun bu topraklarda geçtiğini, buraların huzurlu, insanların kardeşçe yaşadığı bir kent olduğunu söyledi.

Zaman içinde bazı şeylerin değiştiğini belirten Kılıçdaroğlu, ''Ama yeniden bir şey yapacağız, Bingöl'ü ayağa kaldıracağız. Yeniden kardeşliği hakim kılacağız. Halkın iktidarını kuracağız'' diye konuştu. Bingöl'ün yanlış ekonomi politikaları nedeniyle göç veren bir kent haline geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, kimsenin doğduğu büyüdüğü toprakları terk etmek istemeyeceğini dile getirdi. Kılıçdaroğlu, CHP'nin seçim barajının indirilmesinden yana olduğunu, ancak iktidarın buna destek vermediğini ifade etti.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ