Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gül Sunal: Eşim Kemal Sunal susmam için para verirdi
        • 1

          Türk sinemasının unutulmaz sanatçılarından Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, 65 yaşında sahneye çıkıyor.

        • 2

          Kızının doğum gününde ‘şirinlik’ olsun diye başladığı gösteri, komedi festivalinin programına alındı.

        • 3

          Hürriyet'ten İpek Özbey'e açıklamalarda bulunan Sunal, "Ben susayım diye Kemal bana para verirdi. Bunu da şovda anlatıyorum. O parayı hiçbir zaman alamadım. 10 dakika susmam için ciddi para veriyordu" dedi.

        • 4

          Gül Hanım şovunuzda ne anlatacaksınız?

          Anılarımı anlatacağım.

        • 5

          Nasıl hazırlandınız?

          Hiç hazırlanmadım. Ezo’nun doğum gününde ona bir şirinlik yapayım dedim. Dostlar da var tabii. Spontan bir şeyler anlattım. Herkes çok beğendi, “Yine böyle toplanalım, hepimiz geliriz” dediler.

        • 6

          Nerede oldu bu?

          Kapalı bir organizasyondu, BKM Mutfak’ta yaptık. Sevilince, izleyenler bu sefer tekrarını istedi. İlk zamanlar duyulsun istemiyordum. Ama 5 Ekim’de doğum günümde istek üzerine tekrar sahneye çıkmayı kabul ettim.

        • 7

          Ve Komedi Festivali’ne alındınız...

          BKM’nin patronu Necati Akpınar ile Gülçin Salacan izleyenler arasındaydı, onlar festivalde çıkmamı teklif etti. Ben de kabul ettim. Hayatımı hep renklendirmeye çalışırım. Çünkü hakikaten hepimiz çok ağır yaşıyoruz. Şartlarımız çok çetin. Hayatımızda yaşadığımız acı günler var, keyifli günler var. O acılar unutulmuyor, küllenmiyor ama onlarla yaşamaya alıştıktan sonra -ki bu benim için 17 sene sonra oldu- başka şeyler yapmak istedim. Biraz da hiçbir şey için geç kalmadığımızı anlatmak istedim.

        • 8

          Kemal Sunal yaşasaydı, sahne işinize ne derdi acaba?

          Eminim çok gülerdi. Hoşuna da giderdi. Konuşmak kadar güzel bir şey yok. Ben susayım diye Kemal bana para verirdi. Bunu da şovda anlatıyorum. O parayı hiçbir zaman alamadım. 10 dakika susmam için ciddi para veriyordu. Beş dakikadan fazla duramıyordum. Belki bu stand-up’ı seçmemin nedeni bu. Şimdi bol bol konuşabiliyorum. Bu sefer konuşayım diye para veriyorlar. (Gülüyor)

        • 9

          Kemal Sunal’ın set dışında çok ciddi biri olduğu söylenir. Ama siz normal hayatta da neşelisiniz.

          Kemal asık suratlı tanınır, ama komik adamdı. Güvendiği insanların içinde çok rahattı. Özellikle bana takılması meşhurdur. Onunla Kavuklu ile Pişekâr gibiydik. Beni eğlendiriyordu. Ona göre daha dışa dönüğüm. Çünkü ben ailenin ikinci çocuğuyum, Kemal ilk çocuğu.

        • 10

          Gösterinizin bir mesajı var mı?

          Ben mesajları insanların gözüne sokmaktan hoşlanmıyorum. Tatlı tatlı bir-iki şey vardır ama asıl amaç gülmek, biraz neşelenmek.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa