Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

         GİRESUN (AA) - Yalova'nın Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinde bir benzin istasyonunda ölü bulunan Hasan İncirkuş (33) memleketi Giresun'da toprağa verildi.

        Görele ilçesi Tepeköy'deki baba evine getirilen İncirkuş için Hasan Merkez Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından İncirkuş, Tepeköy'deki aile kabristanlığında toprağa verildi.

        İncirkuş’un cenazesine ailesi, yakınları, akrabaları ve Görele Belediye Başkanı Tolga Erener katıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
        Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa