Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Arabanlı hayırsever genç iş adamı ve kanaat önderi Haci Şahin, el yapımı organik oyuncakları ilçedeki yetimöksüz çocuklara hediye ederek yüzlerini güldürdü.

        Araban ilçesi Kaymakamlığının ‘’Güçlü Kadınlar Mutlu Çocuklar’’ projesi kapsamında kursiyer kadınların ürettikleri organik oyuncakları alan iş adamı Şahin, bunları ilçedeki yetimöksüz çocuklara hediye ederek yüzlerini güldürdü. Arabanlı hayırsever iş adamı Haci Şahin yaptığı açıklamada,’’Gaziantep’in Araban ilçesi Kaymakamlığınca hayata geçirilen ‘’Güçlü Kadınlar Mutlu Çocuklar’’ projesine destek ve ilçedeki yetimöksüz çocuklarımızın yüzlerini güldürmek için satın aldığım el yapımı organik sağlıklı oyuncakları ilçemizdeki yetimöksüz çocuklarımıza hediye ederek yüzlerini güldürdüm. Kaymakamımız Abdulhamit Mutlu’ya hayata geçirdiği proje için teşekkür ederim’’ diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa