Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP'te makarna fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alındı.

        Yangın akşam 19.30 sıralarında 1’inci organize sanayi bölgesinde bir makarna fabrikasında çıktı. Yangını fark edenlerin ihbarı ile olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına 17 itfaiye aracı ile 40 itfaiye eri müdahale etti. 3 saatlik mücadelenin ardından fabrika yangını kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi araştırılırken, itfaiye kipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
        Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa