Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen sabun tasarımı eğitimleri 23 kursiyerin katılımı ile devam ediyor.

        Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen yaz dönemi kursları kapsamında gerçekleştirilen sabun tasarımı eğitimleri 29 Ekim Gençlik Merkezi’nde sürüyor. 27 Haziran tarihinde 1530 yaş arasında 23 kişinin katılımı ile başlayan eğitimler kapsamında, kursiyerler sabundan çiçek figürleri üretiyor. Akran eğitim modeli ile planlanan ve uzmanlar tarafından düzenlenen eğitimlerde 4 hafta geride kalırken, katılımcılar el becerilerini geliştiriyor.

        Eğitimler sona erdiğinde sabunlara şekil vererek lale, gül, papatya gibi çiçek motifleri oluşturabilecek seviyeye gelecek olan kursiyerler de eğitim çalışmalarından dolayı memnun olduklarını belirtiyor. Kursa 4 haftadır keyifle devam ettiklerini belirten katılımcılar, sabun tasarımının el becerisine katkı sağlamasının yanında rahatlatıcı bir aktivite olduğunu belirtti.

        Kursiyerlerin her geçen hafta hobileri ile uğraşırken kendisini geliştirdiği ve aynı zamanda kendilerine iş fırsatı da oluşturmaya fayda sağlayabilecek olan sabun tasarımı eğitimleri 6 hafta sonra sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa