Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Şehir Hastanesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.

        Başhekimlikten yapılan açıklamaya göre, hastane bünyesindeki kreşte gerçekleştirilen programda, çocuklar çeşitli etkinliklerle eğlendi.

        Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Fatih Alper Ayyıldız, koltuğunu ilkokul öğrencisine devretti.

        Kurumda tedavi gören çocuklar için de Vos26 Yardım Gönüllüleri Hobi Kültür ve Dayanışma Derneği üyelerince organizasyon düzenlenen programda, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici de yer aldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
        Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa