Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum’un tescilli lezzeti cağ kebabı, dünyanın en iyi 10 yemeği arasına seçildi. AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, lezzetiyle dünyaya nam salan cağ kebabının yerinde, menbaında yenilmesi gerektiğini vurgulayarak, herkesi Erzurum’a davet etti.

        Gastronomi dünyasının saygın platformlarından Taste Atlas, merakla beklenen "Dünyanın En İyi 100 Yemeği" listesini açıkladı. Erzurum’un asırlık mutfak mirası olan coğrafi işaretli cağ kebabı, bu prestijli listenin ilk 10 sırasında yer alarak, uluslararası alandaki tanınırlığını bir kez daha kanıtladı.

        Konuyla ilgili sosyal medya platformu X üzerinden bir paylaşım yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Av. Abdurrahim Fırat, lezzetiyle dünyaya nam salan cağ kebabının yerinde, menbaında yenilmesi gerektiğini vurgulayarak, herkesi Erzurum’a davet etti.

        "Herkesi Erzurum’a bekliyoruz"

        AK Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Erzurum’un tescilli lezzeti cağ kebabı, ‘Dünyanın En İyi 10 Yemeği’ arasında yer aldı. Mutfak mirasımızın eşsiz zenginliğinden bir kez daha tüm dünya haberdar oldu. Lezzetiyle dünyaya nam salan cağ kebabı, menbaında yani yerinde yenir. Herkesi Erzurum’a bekliyoruz"

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
        Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa