Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan’ın Kemah ilçesinde meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki depremin ardından depremin merkez üssü olan Hakbilir köyü yoluna dağdan kopan kayalar düştü.
        Deprem sonrası Hakbilir köyünde incelemelerde bulunan Kemah Belediye Başkanı Cevdet Bayram, köy merkezi ve çevresinde yaptıkları kontrollerde yalnızca yol güzergâhında küçük çaplı kaya düşmelerinin olduğunu söyledi.
        Başkan Bayram köyde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını bildirerek, "Şu anda depremin merkez üssü olan Kemah Hakbilir köyündeyiz. Çok şükür herhangi bir problem yok. Ufak tefek çatlaklar var, onun dışında hiçbir sorun bulunmuyor. Bir de yol üstüne dağdan kopan kayalar düşmüş. Köyün merkezindeyiz, herhangi bir olumsuzluk gözükmüyor" dedi.
        Deprem sonrası bölgede saha kontrollerinin sürdüğü, yol güvenliğiyle ilgili gerekli tedbirlerin alındığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
        Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa