Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Elizabeth Hurley oğlu Damian Hurley'in yönettiği müstehcen filmde oynadı - Magazin haberleri
        • 1

          İngiliz oyuncu Elizabeth Hurley'in ABD'li iş insanı Steve Bing ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Damian Hurley, yönettiği bir erotik - gerilim türü film olan 'Strictly Confidential'da annesine rol verdi.

        • 2

          'STRICTLY CONFIDENTIAL'IN KONUSU NEDİR?

          Film, Georgia Lock'un canlandırdığı 'Mia'nın, en iyi arkadaşı Rebecca'nın intiharını çevreleyen gizemi ortaya çıkarmaya çalışırken 'cinsellik, ikiyüzlülük ve ihanet dünyasına' çekilmesini konu alıyor.

        • 3

          Yapımda 'Lily' karakterini canlandıran Elizabeth Hurley, Pear Chiravara tarafından canlandırılan 'Natasha' adlı karakterle cinsellik içeren sahneleri paylaşıyor.

        • 4

          "ANNEM SÖZÜNE SADIK KALDI"

          Sosyal medyada filmin kamera arkası görüntülerini paylaşan Damian Hurley, annesi Elizabeth Hurley'ye teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: 2010'da (8 yaşındayken) ilk kısa filmimin yapımı sırasında bana ilk uzun metrajlı filmimde yer alacağına söz veren annem Elizabeth Hurley'e teşekkür etmek istiyorum. Sözüne sadık kalarak, filmime yeşil ışık yakıldığı anda her şeyi bıraktı ve çekimlerin yapıldığı Karayipler'e koştu. Birlikte çalışmak bir rüyaydı.

        • 5

          OĞLUNUN BABASI OLDUĞUNU İLK BAŞLARDA KABUL ETMEMİŞTİ

          Öte yandan Steve Bing, Damian Hurley'in babası olduğunu ilk başlarda kabul etmemiş ancak DNA testi yaptırdıktan sonra oğlu olduğu ortaya çıkmıştı.

        • 6

          MİRASTAN PAY ALMAMASINI İSTEMİŞTİ

          2019'da Steve Bing'in babası Peter Bing, Damian ve üvey kadeşi Kira'nın mirasçılar arasında yer almamasını istemiş fakat mahkeme, Damian ve Bing'in eski tenisçi Lisa Bonder'dan dünyaya gelen kızı Kira'nın mirasçılar arasında yer alması gerektiğine karar vermişti.

        • 7

          BABASI 2022'DE HAYATINI KAYBETTİ

          Damian Hurley'in babası Steve Bing, 2022'de Los Angeles'taki evinde intihar etmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa