Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'ın Baskil ilçesinde düzenlenen "Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası"na 150 öğrenci katıldı.


        Kaymakamlık himayesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin zihinsel gelişimlerine katkı sunmak, stratejik düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirmek amacıyla organize edilen turnuva, Baskil Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

        Burada konuşan Kaymakam Muhammed Enes Çıkrık, turnuvanın çocukların sadece akademik değil, zihinsel ve sosyal gelişimlerini de desteklediğini söyledi.


        Çocukların sergileyecekleri strateji ve dikkatin hayatlarının her alanında onlara rehberlik edeceğini ifade eden Çıkrık, "Farklı yaş gruplarından 150 öğrencinin katıldığı turnuvada, hem rekabet hem de eğlence bir arada yaşanıyor. İlerleyen süreçte ilçe genelinde ikinci bir turnuva da yapmayı planlıyoruz. Turnuvada mücadele eden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

        Konuşmanın ardından öğrenciler, mangala, abluka, equilibrio ve satranç gibi kategorilerde yeteneklerini sergiledi.


        Turnuvada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
        Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa