İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen organizasyonla Madenliler ‘Maden Buluşmaları' organizasyonunda bir araya gelecek.
Türkiye'nin dört bir yanında ikamet eden Madenliler, 22 Kasım Cumartesi günü Maden'de buluşacak. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen etkinlik sabah 09.00'da Maden Belediyesi önünde başlayacak. Öğrenci etkinlikleri, resim sergisi, açılış, yöresel tatlar ve folklor gösterilerinin yer alacağı organizasyonda Cuma Algül, Leyla Telçeken ve Tamer Taşkın da konser düzenleyecek.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Elazığ
Nöbetçi Eczaneler