Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Subaşı beldesinde, Meriç Nehri'ndeki debinin yükselmesi nedeniyle tarım arazileri sular altında kaldı.
        Bölgede son günlerde etkili olan yağışlar ve yukarı havzalardan gelen suyun etkisiyle debinin arttığı belirtilirken, taşkın sularının özellikle nehir çevresindeki ekili alanlarda etkili olduğu öğrenildi.
        Subaşı Belediye Başkanı Göksel Tüfekçi, bölgede gerekli kontrollerin sürdüğünü belirterek, şu ana kadar yerleşim alanlarını tehdit eden bir durumun bulunmadığını ifade etti. Çiftçiler ise yaşanan su baskınının dönemsel olduğunu ve çekilmenin ardından arazilerde ciddi bir zarar beklemediklerini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
        Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa