Edirne'de kar yağışı ve fırtına sebebiyle tır devrildi
Edirne'de etkili olan kar yağışı ve fırtına nedeniyle yollar kayganlaştı. Tayakadın köyü yolu üzerinde 22 ADJ 186 plakalı yüklü tır, olumsuz hava şartları sebebiyle devrildi.
Kazanın ardından olay yerine ekipler sevk edilirken, yaralı olmadığı öğrenildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından devrilen tır, çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Yol, çalışmaların tamamlanmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Edirne
Nöbetçi Eczaneler