Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul'da öldürülen 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin Edirne'de duvara çizilen resmini gören babası, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.

        Edirne'de yaşayan Azerbaycanlı ressam Hatai Abdullayev, İstanbul'da bıçaklı saldırı sonucu öldürülen 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin resmini bir apartmanın duvarına çizdi. Ahmet Minguzzi'nin babası Andrea Minguzzi bugün Edirne'ye gelerek ressam Hatai ile buluştu. Resmin çizili olduğu duvarın yanına gelen baba Andrea, duygu dolu anlar yaşadı.

        Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan baba, resmi görünce hem mutluluk hem de üzüntü duyduğunu söyledi. Andrea, başka çocukların bunu yaşamaması için mücadele edeceğini ifade etti.

        Ressam Hatai de bu resmi çizerken buruk mutluluk yaşadığını ve üzücü olaya bir tepki amacıyla bu resmi çizdiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
        Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa