Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eda Taşpınar: Sevgili durumu yok! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Son olarak Yunanistan'da tatil yapan sosyetik güzel Eda Taşpınar, soluğu Türkiye'de aldı.

          Taşpınar, geçtiğimiz gün bir erkek arkadaşıyla birlikte Emirgan'daydı. Bir mekanda kahvaltı yapan 41 yaşındaki sosyetik güzel, muhabirleri fark edince tepki vermedi.

        • 2

          "TÜRKİYE'YE GEZMEYE GELDİ"

          Daha sonra arkadaşının yabancı olduğunu ve Türkiye'ye gezmeye geldiğini ifade eden Eda Taşpınar, "Sevgili durumu yok!" şeklinde konuştu.

        • 3

          MILOS POZU

          Yıl içerisinde zamanının çoğunu dünyanın pek çok farklı yerine seyahat ederek geçiren Taşpınar, son olarak Yunanistan'ın en batısındaki ada olan Milos'a gitmişti.

        • 4

          EDA TAŞPINAR HAKKINDA

          Eda Taşpınar kimdir, 1 Mayıs 1980 tarihinde İstanbul’da doğdu. Çocukluğu Moda Deniz Kulübü’nde geçti. 11 yaşındayken ailesiyle birlikte Miami’ye yerleştiler. Boca Raton’da 2 yıl okuduktan sonra Türkiye’ye geldi ve Robert Kolej’de eğitimine devam etti, son senesinde okuldan ayrıldı.

          London College of Fashion’da bir yıl eğitim aldıktan sonra Londra’da Central School of St.Martins’de de moda eğitimi aldı. Okul bitince bir sene daha kalıp İstanbul’a döndü.

        • 5

          Londra’da Central School of St.Martins’de okurken dünyaca ünlü birçok markada çalıştı.

          Moda haftalarında backstagelerde çalıştı, tanınmış moda editörlerine asistanlık yaptı. Eğitimini tamamladıktan sonra ayakkabı ve çanta tasarladı.

          Türkiye’nin ilk Türk heykelcisi ve Atatürk’ün heykeltıraşı Kenan Yontunç, Eda Taşpınar’ın dedesidir.

        • 6

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa