Düzce'de çalışmalar masaya yatırıldı
– Düzce Valisi Mehmet Makas başkanlığında haftalık değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, kent genelinde devam eden ve planlama aşamasında bulunan projeler ele alındı.
Vali Mehmet Makas, yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projelere ilişkin vali yardımcılarından kapsamlı bilgi aldı. Kurumlar arası koordinasyonun ve hizmetlerin etkinliğinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda sürdürülmesi yönünde görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı, kamu hizmetlerinin daha verimli ve etkin şekilde yürütülmesine yönelik alınacak tedbirlerin değerlendirilmesiyle sona erdi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Düzce
Nöbetçi Eczaneler