Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yimpaş avm için başkana yetki verildi

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü
        DÜZCE (İHA) - Düzce hastane caddesi üzerinde bulunan eski Yimpaş AVM'nin kapalı pazaryeri ve sosyal tesis amaçlı kullanılmasına yönelik girişimler başlatıldı. Belediye Meclisi tarafından söz konusu binanın kiralanması için Başkan Mehmet Keleş'e yetki verildi.
        Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in girişim ve görüşmeleri ile metruk halinden kurtarılarak Düzcelilerin hizmetine sunulması için projeler geliştirilen hastane caddesi üzerindeki eski Yimpaş AVM'de süreç başlatıldı. Başkan Mehmet Keleş bir süre önce binanın kiralanması için mülk sahipleriyle ön protokol imzalamıştı. Ardından da binanın kiralanmasına yönelik şartnamenin hazırlanması için Meclis tarafından Başkan Mehmet Keleş'e yetki verildi. Hazırlanan projede her iki bina arasında geçiş yapılması sağlanarak sebze, meyve ve mefruşat satışlarının eski YİMPAŞ AVM binasında, ek binada da balık pazarı ve restoranlarının yer alması düşünülüyor. Alanda çocukların da vakit geçirmesi için çeşitli sosyal etkinlik üniteleri planlandı.
        (TT-İÇ)

        15.07.2016 12:26:20 TSI
        NNNN

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
        Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa